Blog

Portal to another world

Luipaard

Luipaard

Luipaard – The message of the Leopard is to listen to your heart and breathe. Know when it is time to rest and when to stalk and pounce. To move in a mindful way from stillness to action.

Lees meer
Verander je gedachten verander je wereld

Verander je gedachten verander je wereld

De aard van onze gedachten bepalen de kwaliteit van ons leven, of het nu verdrietige, gelukkige of tevreden gedachten zijn. Blije, optimistische, positieve gedachten, emoties en gevoelens wekken een stroom van energie op in ons systeem waardoor het bloed vrijelijk stroomt en het hart vreugdevol klopt.

Lees meer
Sjamanisme en de kracht van de sjamanendrum

Sjamanisme en de kracht van de sjamanendrum

Sjamanisme en de kracht van de sjamanendrum – Door ons over te geven aan het vormveranderende ritme van de trommel, laten we onszelf het etherische rijk van diepe verbeelding binnengaan, waar genezende transformatie vrij kan plaatsvinden.

Lees meer
Despacho

Despacho

Een despachoceremonie, in zijn fysieke schoonheid, is een reis naar de ziel van de natuur, en met de hulp van de geestenwereld verkennen we de energetische innerlijke werking en symboliek van elk element dat we gebruiken in het despacho.

Lees meer
Sand painting

Sand painting

Sand painting – Wat is een sand painting en hoe gebruik je deze ? Een sand painting is een open dialoog die je aangaat met de natuur. Een sand painting (zandschildering) kan een krachtig hulpmiddel zijn voor verandering, genezing of om je persoonlijke spirituele reis te illustreren.

Lees meer
Condor

Condor

De condor leert ons om te kijken naar de wereld achter de materie en neemt ons mee op zijn vleugels naar de bergen waar we allemaal maar van durven dromen. De condor kijkt vanuit helikopterperspectief en heeft hierdoor het totale overzicht zodat hij waarneemt vanuit de Geest.

Lees meer
Kolibrie

Kolibrie

Kolibrie geeft je inzichten om uit de lineaire tijd te stappen zodat je oneindigheid kan proeven. Door oneindigheid te ervaren wordt je je bewust van het Mysterie dat in je leeft. De kolibrie leert je om te drinken van de nectar van het leven en om je onzichtbaar te maken wanneer nodig.

Lees meer
Jaguar

Jaguar

Jaguar – Jaguar, het dier van de westelijke richting, vertegenwoordigt de geest – het rijk van gedachten en ideeën. Jaguars zijn nieuwsgierig en leergierig – ons katteninstinct leidt ons naar de juiste mensen en situaties (of de verkeerde, als ons katteninstinct gebrekkig is).

Lees meer
Slang

Slang

Slang – Historisch gezien vertegenwoordigen slangen vruchtbaarheid of een creatieve levenskracht. Terwijl slangen door vervelling hun huid vervellen, zijn ze symbolen van wedergeboorte, transformatie, onsterfelijkheid en genezing. In het hindoeïsme is Kundalini een opgerolde slang.

Lees meer
Schoonmaken chakras

Schoonmaken chakras

Chakra’s – Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een Chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.

Lees meer
Een sleutel tot het universum

Een sleutel tot het universum

Een sleutel tot het universum 3-6-9
“If you want to find the secrets of the universe think in terms of energy, frequency and vibrations”. Nikola Tesla

Lees meer
Gebed heilige ruimte

Gebed heilige ruimte

Het openen van de windrichtingen gaat gepaard met het aanroepen van de krachten zoals slang, jaguar, kolibrie en condor, waardoor er een gewijde ruimte ontstaat.

Lees meer
Masaru Emoto – Water experiment

Masaru Emoto – Water experiment

Masaru Emoto – Water experiment – Dr. Masaru Emoto (1943 – 2014) was een Japanse onderzoeker die beweerde dat het menselijk bewustzijn een effect heeft op de moleculaire structuur van water.
Een van de water experimenten die hij deed, was om verschillende geschreven woorden op water te plaatsen en het effect op waterkristallen op te merken.

Lees meer
Legende van de twee wolven

Legende van de twee wolven

Cherokee legende van de twee wolven – De Cherokee legende van de twee wolven vertelt een verhaal over een doorlopend gevecht tussen twee krachten binnenin onszelf. Het is een conflict tussen onze donkere kant (de zwarte wolf) en onze meer verlichte, nobelere kant (de witte wolf).

Lees meer