Aura mandala wheel

 What’s your current aura 

Aura mandala wheel 

Mooie en leuke oefening :

kijk in het midden van deze mandala, en je ziet je eigen aura kleuren van dit moment !

reiki

 

Rode aura: een rode kleur in de aura laat een sterk en avontuurlijk persoon zien. Rood staat voor levenskracht en passie. Ook staat rood voor een aardse kant of een aards persoon.

Oranje aura: de kleur oranje laat zien dat iemand sociaal is en van mensen houd. Ook staat de kleur oranje voor onafhankelijkheid en vrijheid. Iemand met de kleur oranje in zijn of haar aura is een gevoelig en vreugdevol persoon.

Gele kleur aura: een gele kleur in de aura laat zien dat iemand analytisch sterk is en intelligent. Mensen met de kleur geel in hun aura zijn vaak opmerkzaam en goed in zien wat anderen niet zien.

Groene aura: de kleur groen betekent dat iemand een liefdevol en een warm persoon is die graag geeft. Groen staat ook voor harmonie.

Blauwe aura: blauw is de kleur van rust en wijsheid. Een blauwe kleur in de aura van iemand geeft vaak aan dat iemand wijs is en rustig. Ook laat blauw zien dat iemand creatief is, nieuwsgierig en vernieuwend. 

Blauw staat ook symbool voor overgave.

Paarse aura: de kleur paars staat voor intuïtie en spiritualiteit. Wanneer iemand de kleur paars in zijn of haar aura heeft laat dit vaak zien dat iemand intuïtief en spiritueel ontwikkeld is en een puur persoon. Paars staat ook voor wijsheid.

Witte kleur aura: wanneer je een witte aura om je heen hebt is de betekenis hiervan dat je een pure ziel bent. Wanneer je een witte aura bij iemand waarneemt kan dit betekenen dat deze persoon hoog ontwikkeld is en creatief. Wit is de helderste kleur en betekent zuiverheid. Een witte aura staat voor puurheid van de ziel.

Grijze kleur aura: een grijze aura kan laten zien dat er een energiestroom is geblokkeerd. Loslaten is dan van belang. Ook staat grijs voor groeimogelijkheden.

Bruine aura: een bruine kleur in de aura kan laten zien dat iemand meer zichzelf mag zijn. Dat je meer bij jezelf mag blijven.

Zwarte aura: een zwarte kleur aura kan betekenen dat iemand een angst heeft of emotionele pijn. Ook kan zwart staan voor een rouwproces. De kleur zwart geeft aan dat rust en herstel nodig zijn.

Blauw: Deze persoon is een rustpunt voor anderen. Communicatie is goed. Deze persoon is in staat om veel uit te praten.

Groen: Betekent uitstralen van betrouwbaarheid en vriendelijkheid, maar innerlijk kan deze persoon onzeker over zichzelf zijn.

Indigo: Geeft aan dat deze persoon een voorstellingsvermogen heeft en niet bevooroordeeld is.

Roze: Betekent een leven vol zorgzaamheid, tederheid, verlangen en liefde. Deze persoon moet ervoor oppassen zichzelf niet weg te cijferen.

Geelgroen: Geeft medeleven weer. Deze persoon heeft er plezier in anderen wat te leren.