Meerdaagse sjamanisme – See with your heart

Meerdaagse Sjamanisme

In deze meerdaagse sjamanisme gaan we de weg naar binnen bewandelen. De weg naar het hart.

Deze meerdaagse sjamanisme is voor iedereen toegankelijk, zowel voor beginner als gevorderden.

We starten donderdag 21 juli om 16 uur en eindigen zondag 24 juli om 16 uur ongeveer. Er wordt overnacht in tenten op het domein zelf. Indien slapen in een tent omwille van fysieke klachten moeilijk is, kan er altijd in de yurt worden overnacht. De prijs inclusief eten en overnachten is 295 euro.

De wereld rond ons is te complex om te bedenken, de wereld rondom jou dien je te voelen. Leer zien vanuit je hart ipv van je hoofd. Dit is niet altijd een gemakkelijke klus, vandaar dat deze meerdaagse sjamanisme een goede springplank is om dit geleidelijk aan op te bouwen.

Het doel van deze meerdaagse sjamanisme is om de uiterlijke wereld eventjes achter ons te laten en te verbinden met de innerlijke wereld.

Alles leeft, alles heeft een geest en wijsheid om te delen. Sjamanen hebben door de geschiedenis heen geweten dat we allemaal het vermogen hebben om contact te maken met planten, dieren, natuurlijke krachten en geesten te helpen voor begeleiding en genezing.

Sjamanisme beoefenen is ‘zien met het hart’, de wereld bekijken vanuit een perspectief buiten de grenzen van onze vijf zintuigen en rationele geest.

meerdaagse sjamanisme

De technieken van het sjamanisme helpen je om te ontwaken tot onze ware essentie. Als we dit doen, worden we een vat van licht, in staat om genezing uit te stralen door onze aanwezigheid.

In deze meerdaagse sjamanisme gaan we naar de wereld van trance, vuur, water rituelen, drum en gaan we terug in de buik van moeder aarde. De oude sjamanen definiëren trance als de wereld van “zien in het donker”.

Als je een ratel en drum hebt mag je deze meebrengen, anders zijn er ratels en drums beschikbaar. De helende kracht van drums mag nooit worden onderschat. Het drummen aardt ons en verbindt ons met ons oorspronkelijke begin wanneer de diepe resonerende trillingen van de beat ons omhullen. Drums verzwelgen ons hele bewustzijn tijdens een ritmische healingsessie. Sjamanistisch drummen helpt ook om je eigen natuurlijke helende krachten te activeren.

Water is een manier om ons lichaam zowel lichamelijk als energetisch te wassen. Om zware energie weg te spoelen, hetgeen we een clansing noemen. Hiervoor gaan we zelf ons water inwijden voor we het gebruiken.

meerdaagse sjamanisme

Vuur is een snelle transformator en biedt ons de mogelijkheid om oude patronen, oude verhalen, drama, lessen, … los te laten. Je stapt uit het verhaal dat je soms al heel je leven bij je draagt en gebruikt de nieuwe energie als wedergeboorte.

Door vuurrituelen eer je je lessen en oude geloofspatronen door ze aan het vuur te geven. Hierdoor kan er op zielsniveau heling ontstaan zonder dat je dit fysiek voelt.

Voor dit ritueel dien je iets fysieks mee te brengen om aan het vuur te geven.

Door het gebruik van drum en trance muziek gaan we ons begeven in de wereld van trance en verbinden met de voorouders. Ook gaan er momenten van stilte en afzondering zijn om in dieper in contact te komen met je werkelijke zijn.

We maken een altaar voor de voorouders en eren de stille momenten.

Daarna gaan we in de buik van moeder aarde, om ons terug te verbinden met onze wortels. Hier zijn we allemaal gelijk en wordt er geen onderscheid gemaakt. Deze plaats is een plaats voor onze gebeden en wensen.

Wat breng je allemaal mee ? Voldoende gemakkelijke kledij, toiletgerief, handdoeken, slaapzak, hoofdkussen, drum, ratel, pen & papier. Indien je niet over een slaapzak, drum of ratel beschikt, laat me weten, er zijn er ter beschikking. Ook iets om ritueel te verbranden aan het vuur.

Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag.

Vuurloop

Vuurloop

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is

Lees meer
Zweethut

Zweethut

Een zweethut gaan over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Lees meer
Chumpi healing

Chumpi healing

Chumpi healing – De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

Lees meer
Chumpi stenen

Chumpi stenen

De chumpi stenen bieden ons iets dat we echt nodig hebben op dit moment in de menselijke geschiedenis wanneer we ons zo gescheiden voelen van de natuurlijke wereld en van elkaar; ze helpen ons vertrouwen op te bouwen. Je kunt ervaren dat je met ongeziene krachten samenwerkt.

Lees meer
Soul retrieval

Soul retrieval

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Lees meer
Pachakuti mesa

Pachakuti mesa

Pachakuti mesa – In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Lees meer
Kristal mesa

Kristal mesa

Voor het maken van de kristal mesa heb je 7 kristallen nodig. Tijdens de workshop ga je je verbinden met de kristallen en iedere kristal wordt verbonden met een ster, plek of chakra in je lichaam. Indien je wenst kan je de kristal mesa verder delen met anderen na een integratie van één jaar.

Lees meer
Ceremonie

Ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Lees meer
Illuminatie

Illuminatie

Bij een illuminatie gaan we de zware imprints die in je lichtveld zit ombuigen naar verfijning. Wat we niet verwerken zet zich vast in je aura waardoor er zware energie ontstaat. Door te werken met gerichte aandacht, ademhaling, drum, ontstaan er golven van licht die deze zware energie losmaken.

Lees meer
Pampamesayok

Pampamesayok

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ….

Lees meer
Medicijnwiel

Medicijnwiel

Het medicijnwiel omvat 4 weekenden gedurende één jaar. Het medicijnwiel bestaat uit het pad van de slang, jaguar, kolibrie en condor. Het is een pad van transformatie waarbij ik mensen zie ontpoppen van rups naar vlinder. Je wordt ondergedompeld in de oude Inca traditie uit de Andes.

Lees meer
Basiscursus sjamanisme

Basiscursus sjamanisme

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan ofdat sjamanisme iets voor jou is. Je krijgt een naslagwerk werk mee zodat je daarna rustig het geleerde nog eens kan doornemen. Iedere deelnemer ontvangt ook één inwijding.

Lees meer