Pleiades

Pleiades 

Qoto Kunay Karpay – 7 Zusters

De overdracht van de Pleiaden – Qoto Kuna karpay. De Q’ero sjamanen geloven dat wij “kunas” mensen van de sterren komen, dat we deel uitmaken van de prachtige energie van het universum. Wanneer we ons verbinden met de Pleiaden hebben we de mogelijkheid om de directe energie van hen te ontvangen en zijn we in staat om aan onze angsten en diepste wonden te werken. Dankzij de Pleiaden-energieën maken we opnieuw verbinding met onze oude vermogens en intelligentie, we ontwaken onze intuïtie, ze geven ons het schijnende licht naar onze ziel. 

De sterren zijn onze heilige zusters, ze worden ook wel de 7 zusters genoemd. Als we het licht van onze ziel laten schijnen, zullen we een ster op aarde zijn die verandering brengt, simpelweg door onze aanwezigheid. De Pleiaden spelen een belangrijke rol in de kosmologie van de Inca’s en Qeros. Deze broer of zus brengt de kracht van licht naar ons en naar Moeder Aarde; “Pachamama”. Door de verbinding met deze sterren voelen we ons weer meer thuis in onszelf. Deze inwijding versterkt onze bestemming in deze wereld en geeft ons de kracht en de grond om ernaar te leven. Met deze prachtige riten brengen we het licht terug in onze ziel.

Volgens de Q’eros sjamanen zijn we allemaal verbonden met 3 sterren waarvan zeker 1 bij de pleaiden hoort. Deze sterren zijn bij je sinds je geboorte en ondersteunen je bij je zielenreis op aarde. De energie van de pleiaden is hoog en brengt bewustzijn op aarde.

meerdaagse sjamanisme

Bij ons zijn de pleiaden te zien in de herfst en winter. Ze verschijnen ‘s nachts aan de oostelijke horizon en draaien dan naar het westen. De Pleiaden worden gevolgd door de sterrenbeelden Orion en Sirius.

De Pleiaden – Qoto Kuna Karpay worden zowel individueel gegeven als in de training van de Pampamesayok, deze training duurt 3 jaar. Doch kan je deze inwijdingen ook individueel ontvangen. De bijdrage voor de inwijdingen is 125 euro en steeds op afspraak. Ik heb deze inwijdingen van de Q’eros zelf ontvangen tijdens mijn training tot pampamesayok.

meerdaagse sjamanisme

De Qèros, de oorspronkelijke bewoner van de hoogvlakte van de Andes, geloven dat wij kinderen van de sterren zijn en vooral afstammelingen van de Pleiaden.

De sterren zijn onze geliefde en heilige zusters en broeders. Wanneer we onze Soullight verlichten, worden we een ster die op aarde rondloopt.

Door onze aanwezigheid zullen we al verandering brengen. De Pleiaden spelen een zeer belangrijke rol in de kosmologie van de Inca’s en Qèros. Deze heldere sterrenconstellatie geeft ons en Pachamama kracht en kracht van licht; Moeder Aarde.

Door deze energetische Transmissie en Sterrenverbinding kunnen we ons veel meer thuis en zekerder in ons voelen. De Pleiaden-Inwijdingen helpen ons om diepgewortelde angsten los te laten en te herstellen en verborgen of geblokkeerde Potenties voor ons te ontdekken. Het versterkt ons doel in deze wereld en geeft ons kracht en basis om deze mogelijkheden in dit leven te beleven. Met deze prachtige inwijdingen brengen we het zuivere Licht (Kánchay) terug in onze ziel.

De Inwijdingen van de Pleiaden – Qoto Kuna Karpay

Asterope 1 & 2 (Puriq Qoto)

Deze ster versterkt het vertrouwen in onze innerlijke leiding. Het versterkt onze diepe geworteldheid met Moeder Aarde en we gaan krachtig en gegrond “door” ons leven.

Taygete (Tarpuq Qoto)

Deze ster wekt onze “diep verborgen en begraven” vermogens, de schat die nog steeds onzichtbaar is, en geeft de sterke lichtimpuls dat we deze mogelijkheden in dit leven kunnen beleven.

Maja (Nawi Qoto)

Deze ster is verbonden met onze zonnevlecht en wordt wakker en verbindt ons met onze innerlijke ster. Ons zielslicht schijnt en alle energetische “gaten” kunnen zich in ons energiesysteem sluiten. We realiseren ons wie we werkelijk zijn zonder te worden “geleid” door schuldgevoelens en angst.

Celaeno (Munay Qoto)

Deze ster brengt puur licht en Munay (onvoorwaardelijke liefde) in ons hart. Dit helpt ons om onze blokkades op te heffen die ons hart sluiten.

Electra (Llank ‘aq Qoto)

Deze ster laat ons “elektrificeren”. Het is de helderheid om dingen door te zien en te zien zonder te oordelen. We worden duidelijker en waarheidsgetrouwer in het uiten van onze waarheid op alle niveaus.

Mereope (Yllariy Qoto)

Deze ster geeft ons de kracht om te streven naar een nieuw begin in ons leven. Dit sterlicht verbindt ons met “zielsdelen” die we verloren hebben en opent de “deuren” in ons om deze delen en aspecten weer in onszelf te integreren. Hiermee laten we energieën los die ons helpen onze bestemming te leven en onze taak in dit leven te volbrengen.

Alcyone (K’anchaq Qoto)

Deze ster verlicht onze meridianen. Het brengt innerlijke rust, meer duidelijkheid en verbindt ons dieper met onze ziel.

 

Ama Deus

Ama Deus

Ama Deus is een sjamanistisch helingssysteem, dat al sinds 6.000 jaar door de Guarani Indianen wordt gebruikt. Omdat de Guarani altijd in direct contact met de natuur leven, is het begrijpelijk dat de omgeving hun spiritualiteit beïnvloed en zodoende een eenvoudig en efficiënt helingssysteem heeft ontwikkelt.

Lees meer
Mosoq Karpay

Mosoq Karpay

De Mosoq Karpay is een blossoming van de Hatun Karpay. Als je alle 3 inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangen hebt kan je jaarlijks de Mosoq Karpay ontvangen indien je wenst.

Lees meer
Hatun Karpay

Hatun Karpay

De grote 3 inwijdingen uit de Andes. Munay Karpay is de 1ste inwijding in de Hatun Karpay en betekent liefde. Dit omdat je het pad begint te bewandelen vanuit liefde. Liefde activeert en opent het hart. Na een half jaar kan je de volgende inwijding ontvangen.

Lees meer
Nusta Karpay

Nusta Karpay

7 vrouwelijke rites uit de AndesDe energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. De sjamaan haalt de meest pure energie van moeder aarde naar boven om ons te verbinden met de vrouwelijke energie in onszelf, zowel voor de man als...

Lees meer
Munay-Ki

Munay-Ki

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Lees meer