Medicijnwiel

Medicijnwiel

Het medicijnwiel is een krachtige training dewelke zijn doel zeker niet mist. Heling is dikwijls tijdelijk, transformatie is blijvend. Wanneer de rups een vlinder geworden is, kan de vlinder geen rups meer worden.

Agenda

Medicijnwiel : Slang, 18 & 19 sep 2021, Jagaur 18 & 19 dec 2021, Kolibrie, 12 & 13 maart 2022, Condor 18 & 19 juni 2022  

Medicijnwiel : Slang 14 mei & 15 mei 2022, Jaguar 10 sep & 11 sep 2022, Kolibrie 10 dec & 11 dec 2022, Condor 4 maart & 5 maart 2023 (volzet)

Medicijnwiel : Slang 17 & 18 sep 2022, Jaguar 3 & 4 dec 2022, Kolibrie 11 & 12 maart 2023, Condor 3 & 4 juni 2023 (open voor inschrijvingen)

meerdaagse sjamanisme

We starten op zaterdagmorgen 10 uur en eindigen zondagavond rond 18 uur. Er is altijd de mogelijkheid om vrijblijvend te overnachten, eten en drinken worden voorzien. Op zaterdagavond kan ik niet op voorhand een uur kleven. Dit kan 18 uur zijn of later. Bijdrage 225 euro per weekend.

Het medicijnwiel is de basis voor een helende reis de we maken dewelke in deze stroming begint bij het zuiden en eindigt in het oosten. We doorkruisen het medicijnwiel als een spiraal zonder begin en einde, echter als een uitbreiding van de steeds toenemende niveaus van bewustzijn en vreugde.

Door het medicijnwiel genezen we niet alleen onze eigen wonden, trauma’s, beperkende overtuigingen, angsten en persoonlijke mythologie, maar genezen we de fundamentele onderliggende mythen van onze cultuur en de aard van onze relaties met de aarde en al onze relaties. Alles wat jij transformeert, geef je niet meer door aan de volgende generatie.

Het medicijnwiel start met het zuiden, het pad van de slang :

Dit is het begin van je medicijnbundel, je mesa. Op het einde zal je mesa 13 stenen bevatten.

Hier gaan we onze huid afschudden in één keer zoals een slang haar huid afwerpt. We veranderen onze perceptie van het verleden en werken op een diep energetisch niveau aan onze heling. We gaan de zware energie omzetten naar verfijning waardoor we niet langer meer beïnvloed worden door onze imprints uit het verleden. Er worden vuren gemaakt en je ontvangt 4 inwijdingen op authentieke wijze uit de Andes.

Het pad van het westen, de jaguar :

We laten het oude los en omarmen het nieuwe. We gaan niet langer vanuit angst leven en wissen de emotionele imprints van onze voorouders uit. Wanneer je de oude wonden van je voorouders heelt, geef je deze zelf niet meer door aan de volgende generatie. We eren onze voorouders op sjamanistische wijze en omarmen bewust het stervensritueel. Je leert om in schoonheid over de aarde te lopen.

meerdaagse sjamanisme

Het pad van het noorden, de kolibrie :

We stappen buiten de lineaire tijd en we gaan in kaart brengen hoe we een nieuwe lotsbestemming kunnen aangaan. Soul retrieval is de weg naar vrijheid van het verleden, we laten onze leraren los en worden zelf meester over ons leven. We herinneren ons de oude heilige wijsheid en herstellen het contact met de natuur en het vuur. Je wordt je eigen vuurmeester.

Het pad van het oosten, de condor :

Je ontdekt dat de wereld is zoals jij die waarneemt, en dat alles wat je waarneemt een projectie is van een interne kaart in jouw energieveld. De condor laat je de wereld achter de materie zien en we gaan op zoek naar onze eigen schaduwkanten. Je droomt jouw wereld in wording, het is de weg van de visionair die kijkt naar mogelijkheden en kansen. Je leert hoe je zelf een krachtplek kan neerzetten met je mesa. Je stapt volledig mee in de rol van co-creator door alles wat je geleerd hebt op een praktische manier in de wereld te brengen. Zoals de Inca’s zouden zeggen : je laat koren groeien !

Het medicijnwiel wordt gegeven in 4 weekenden gedurende een jaar. Iedere keer worden er vuren gemaakt en ontvang je rites op authentieke wijze, zoals ze gegeven worden in de Andes.

Je mesa zal groeien en krachtiger worden naarmate je er meer mee werkt. Je kan je mesa gebruiken voor jezelf of voor anderen. De mesa wordt gebruikt om helings te doen of bij rituelen, blessings,….

Zaterdagavond is het moment waarop mesadragers hun mesa openleggen om onderling te binden te maken. Je bent nooit alleen op het pad van de mesa, ergens is er altijd wel iemand die ook met zijn mesa aan het werken is.

We starten op zaterdagmorgen 10 uur en eindigen zondagavond rond 19 uur. Er is altijd de mogelijkheid om vrijblijvend te overnachten, eten en drinken worden voorzien.

Bijdrage 225 euro per weekend. 

Benodigdheden : 3 stenen (iedere keer) en een doek om je stenen in te bewaren. Inschrijven is verplicht en kan door het contactformulier. Heb je nog vragen kan je ook steeds mailen of bellen.

Vuurloop

Vuurloop

Vuurlopen leert ons een diepgaande les over de kracht van de geest en het effect dat onze gedachten en overtuigingen hebben op onze ervaring van de realiteit. Het laat ons zien hoe groot het menselijke potentieel is

Lees meer
Zweethut

Zweethut

Een zweethut gaan over meer dan alleen maar zweten, het zijn zuiveringsrituelen die voor een breed scala aan doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van de cultuur en de gelegenheid. De meeste ceremonies die vandaag worden beoefend zijn om geest, lichaam en ziel te zuiveren.

Lees meer
Chumpi healing

Chumpi healing

Chumpi healing – De chumpi healing is een ceremonie waarbij gewerkt wordt met 7 healing stones, deze stenen hebben een speciale specificatie omdat elk een andere kracht heeft en verbonden is met een heilige speciale Apu (berggeesten) op het moment van de healing waar de sjamaan mee zal werken.

Lees meer
Chumpi stenen

Chumpi stenen

De chumpi stenen bieden ons iets dat we echt nodig hebben op dit moment in de menselijke geschiedenis wanneer we ons zo gescheiden voelen van de natuurlijke wereld en van elkaar; ze helpen ons vertrouwen op te bouwen. Je kunt ervaren dat je met ongeziene krachten samenwerkt.

Lees meer
Soul retrieval

Soul retrieval

Het meest waardevolle dat een mens bezit is zijn ziel. Wie ben je als je je ziel kwijt bent ? Je innerlijk onderzoeken en de rijkdom van je eigen ziel leren kennen kan een zeer waardevolle groei-ervaring zijn voor bijna iedereen. Iedereen maakt wel eens iets traumatisch mee waardoor stukjes ziel als het ware afsplitsen.

Lees meer
Pachakuti mesa

Pachakuti mesa

Pachakuti mesa – In deze training bouw jij je eigen altaar, een mesa waarbij we werken met de natuur en de 5 elementen. Pachakuti betekent wereldomkering en verwijst naar de tijd van transformatie waarin we nu leven. Deze traditie, in al zijn rijkdom, is een evoluerende praktijk van innerlijke en uiterlijke activiteiten die het evenwicht en de harmonie in onze relaties met Al Dat Is herstellen.

Lees meer
Kristal mesa

Kristal mesa

Voor het maken van de kristal mesa heb je 7 kristallen nodig. Tijdens de workshop ga je je verbinden met de kristallen en iedere kristal wordt verbonden met een ster, plek of chakra in je lichaam. Indien je wenst kan je de kristal mesa verder delen met anderen na een integratie van één jaar.

Lees meer
Ceremonie

Ceremonie

De kracht van ceremonies gaan verder dan het gewone denken. Ze werken voorbij de tastbare wereld en zien disharmonische energetische patronen die weer in balans moeten worden gebracht om de gezondheid van mensen en van de planeet te verbeteren.

Lees meer
Illuminatie

Illuminatie

Bij een illuminatie gaan we de zware imprints die in je lichtveld zit ombuigen naar verfijning. Wat we niet verwerken zet zich vast in je aura waardoor er zware energie ontstaat. Door te werken met gerichte aandacht, ademhaling, drum, ontstaan er golven van licht die deze zware energie losmaken.

Lees meer
Pampamesayok

Pampamesayok

Pampamesayok betekent zoveel als hoeder van de aarde, deze opleiding duurt 3 jaar. In deze opleiding ga je voelen wat het betekent om je hart te openen en de weg van het hart te bewandelen. Je leert werken met de natuur, stenen, je mesa, energieën, je wordt ingewijd in de Pleiaden, Sirius & uil, ….

Lees meer
Basiscursus sjamanisme

Basiscursus sjamanisme

In de basiscursus sjamanisme leer je de grondbeginselen van sjamanisme. Deze workshop is een perfecte springplank om voor jezelf na te gaan ofdat sjamanisme iets voor jou is. Je krijgt een naslagwerk werk mee zodat je daarna rustig het geleerde nog eens kan doornemen. Iedere deelnemer ontvangt ook één inwijding.

Lees meer
Meerdaagse sjamanisme – See with your heart

Meerdaagse sjamanisme – See with your heart

In de meerdaagse sjamanisme gaan we ons verbinden met het vuur, water, trance, drum, rituelen, voorouders, altaren, … Het doel is om de uiterlijke wereld achter ons te laten en ons te verbinden met de innerlijke wereld waarin we andere realtiteiten betreden.

Lees meer