Kristal mesa

Kristal mesa – Bouw je eigen kristal mesa & leer werken met hun energie

Ik heb de kristal mesa gemaakt en ontvangen vanuit de eerste lijn van de Q’eros zelf.

 Benodigdheden : een stevig doek om je kristallen in te bewaren en 7 kristallen. Ik heb meestal wel kristal chumpi stenen of amethist chumpi stenen in voorraad. Deze kan je gebruiken als set om je mesa mee te maken. Je kan me altijd vrijblijvend bevragen. Dit is echter niet noodzakelijk, je kan ook op zoek gaan naar 7 willekeurige kristallen. 

meerdaagse sjamanisme

Bijdrage voor de workshop is 125 euro. 

De Inca priesters werkten met de kristal mesa om duidelijkheid te brengen. De Inca priesters reisden naar de kristallen tunnels om zich te verbinden met de verschillende sterrenstelsels. Kristallen zijn verbonden met sterren, galaxies en vuurelementen.

De kristal mesa is verbonden met het zuiderkruis, Llut, Cruz in Quechua.  Vroeger was deze ster zichtbaar op het noordelijk halfrond, tot door de draaiing van de aarde rond haar as, het zuiderkruis enkel nog maar zichtbaar was onder de evenaar. 

Voor je kan werken met de kristal mesa, dien je de inwijding te ontvangen.  Wanneer mensen niet meer gegrond zijn of balans nodig hebben, werk je met de kristal mesa.

De mesa zal je tevens verbinden met je sterrenvoorouders. De vibraties die met deze sterren verbonden zijn, zijn zacht voor je lichaam om je terug innerlijke rust te brengen.

Ze werken door tot in je biomagnetisch veld en herstellen het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Je derde oog kan zich verder ontwikkelen om je inzichten te geven. 

De mesa van vb het medicijnwiel is om te werken met mensen die zware energie bijhebben of een soul retrieval nodig hebben.

meerdaagse sjamanisme

Kristallen hebben bepaalde eigenschappen om negatieve energie om te buigen naar positieve energie. Het werkt als ondersteuning om zowel energie als gedachten te versterken.  Het kan gedachten transformeren in geluid door middel van vibratie. Het vergemakkelijkt ook je spreken en ontvangen van informatie.

Tijdens de workshop ga jezelf aanvoelen welke kristal met welke ster verbonden en tevens chakra verbonden is. Het voeden, wakker maken van de kristallen gebeurt met bloemen en witte wijn. 

Er is een integratieperiode van 3 maanden, na 1 jaar kan je zelf de inwijding van de kristal mesa doorgeven aan anderen.

De kristal mesa zit ook standaard mee in de 3-jarige opleiding tot pampamesayok.