Kwantum

 Change your mind, change your life

Kwantum

Emoties zijn één van de krachtigste instrumenten en bronnen van creatie waarover we als mens beschikken. Omdat we over een vrije wil beschikken zijn we zelf de schepper van ons leven en hebben op ieder moment de mogelijkheid om te kiezen hoe we denken, handelen en ons voelen.

Als je vast zit in je leven en je wilt verandering zal je deze verandering vanbinnen moeten gaan zoeken. Verwacht niet dat er verandering in jouw wereld zal komen door je te richten naar de buitenwereld. Iedere verandering gebeurt aan de binnenkant die zich vertaalt naar de buitenkant.    

Wanneer je problemen hebt in je relatie, of met je collega, vrienden, geld, gezondheid, ….. ga dan niet op zoek naar de oplossing buiten jou. Meestal kan je geen invloed uitoefenen omdat het buiten jou om gebeurt. Je hebt geen macht over iemand anders of over externe situaties. Je hebt enkel maar macht over jezelf. Jouw gedachten, jouw handelingen, jouw gevoelens daar heb jij controle over. Jij bepaalt en niemand anders hoe jij je gedraagt, hoe je denkt, hoe je je voelt.

reiki

Daar ligt voor veel mensen de grootste struikelblok dat men denkt dat ze geen verandering kunnen maken als de omstandigheden buiten zichzelf niet veranderen. Het begint in je denken. Als je denkt dat je niets niet kan, dan heb je gelijk. Als je denkt dat je iets wel kan, dan heb je ook gelijk.

Verander je denken en je gevoel verandert. Verander je gevoel en je leven verandert.

Als je zou beseffen hoe krachtig en je geest en emoties zijn, zou je nooit nog een slechte gedachten hebben.

“Je zal merken dat op het einde van de training je het gevoel hebt dat er ergens een kracht is die je meestuurt en die er eigenlijk altijd al geweest is, je hebt ze enkel niet opgemerkt. Net zoals ons intuïtie, dat iedereen bezit, maar dat we heel dikwijls negeren. Het is een kracht waarop je kan vertrouwen. Eens je deze kracht gevoeld hebt, ga je ze niet meer willen missen.”

Veel mensen zijn kampioen in het zichzelf afbreken en negatief te denken. Hier heb je ontzettend veel kracht voor nodig om dit staande te houden. Als je het op een negatieve manier kan, kan je het ook op een positieve manier. De hoeveelheid energie en tijd die je hieraan besteedt is dezelfde, enkel jij beslist welke kant je je gevoelens en denken wilt opsturen. Of je af te breken of te stimuleren, de keuze is aan jou.

In deze cursus krijg je sleutels aangereikt om veranderingen te maken in je gevoel- en gedachtenwereld. Om je bewust te worden van je gedachten en gevoelens. De meeste mensen leven op automatische piloot dat het zelfs niet meer opvalt dat ze zich slecht voelen, omdat ze zich geïdentificeerd hebben met dit gevoel.

Het is nooit te laat om te veranderen en het leven te creëren dat jij wilt. Door je bewust te worden van je onbewuste gedachten en gevoelens ga je ze sneller opmerken zodat je deze onmiddellijk kan corrigeren. Je hoeft niet te blijven leven in je verleden zodat je verleden zich steeds herhaalt in je toekomst.

Jij beslist zelf in hoeverre de nare gebeurtenissen uit het verleden invloed op je blijven hebben in de toekomst. Jij beslist ook in hoeverre aangeleerde patronen en conditioneringen je tegenhouden om in je grootsheid te stappen. Iedereen heeft recht op het beste, ook jij, ongeacht hoeveel tegenslag je ook al gehad. Ongeacht op welk punt in je leven dat je zit. Jij kan op ieder moment beslissen dat het tijd is voor verandering en de beslissing nemen dat je je oude zelf achter je laat en kiest voor iets nieuws.

reiki

In deze cursus gaan we kijken waar jij vast zit in het leven of waar je telkens over struikelt. We nemen een kijkje in het kwantum veld, het grote oneindige veld van mogelijkheden. We leven in een kwantum computer universum. 

De inhoud van de cursus bestaat uit eenvoudige oefeningen die toegankelijk zijn voor iedereen :

– wat is het kwantum veld en hoe maak ik er een contact mee ?
– we nemen een kijkje in de wereld van kwantum fysica
– waar loop je het vast in het leven, wat zijn je belemmerde overtuigingen ?
– waarom is het zo moeilijk om te veranderen ?
– we nemen een kijkje in de wereld van ons brein en de verschillende hersenfrequenties
– via geleide meditaties en visualisatie ga je je hersenen trainen om verandering te maken
– door krachtige oefeningen waar geen ruimte is voor twijfel ga je de persoon loslaten die je niet meer wilt zijn
– je maakt de belofte aan jezelf dat je het stuurwiel van jouw leven in handen neemt en de veranderingen maakt die nodig zijn om het leven te leiden dat jij wilt.  

De training bestaat uit 2 dagen, bij agenda kan je de data terugvinden.

Bijdrage 195 euro, lunch inbegrepen.