Mosoq Karpay

Mosoq Karpay – Bloesem van de Hatun Karpay

De Mosoq Karpay is een blossoming van de Hatun Karpay.

Als je alle 3 inwijdingen van de Hatun Karpay ontvangen hebt kan je jaarlijks de Mosoq Karpay ontvangen indien je wenst.

In Peru is het de gewoonte om in augustus wanneer het regenseizoen begint, de gewoonte om de Mosoq Karpay te hernieuwen. Op deze manier maak je de Apu’s (bergen) en Pachamama (Aarde) weer wakker.

Het is een zeer mooie blossoming dewelke zeker haar doel niet mist. Je verbindt de 3 krachtplekken met elkaar in je fysieke lichaam.

meerdaagse sjamanisme

Iets willen, het verlangen naar iets gebeurt in je hart. Het begint bij de liefde, de Munay, om iets te veranderen in je leven. Dan komt het inzicht, de wijsheid, de yachay, dewelke je inzichten, antwoorden of visie geeft van hoe je de verandering kan maken. 

Als laatste heb je de manifestatie, de l’llankay, om daadkracht op te wekken om je verandering in de wereld neer te zetten.

Normaal gezien ontvang je de Hatun Karpay maar één keer in je leven.

Het ontvangen van de Mosoq Karpay is steeds op afspraak. De bijdrage voor de Mosoq Karpay is 150 euro.

Enkel mensen die een pampamesayok hebben, kunnen de Hatun Karpay en Mosoq Karpay geven. Indien je beschikt over een pampamesayok, kan je ook bij me terecht voor het aanleren van de inwijdingen. Vraag naar de mogelijkheden.

meerdaagse sjamanisme

Yachay Karpay is de 2de inwijding in de Hatun Karpay, het woord yachay is een Quechua woord en betekent : wijsheid. Het is ook verbonden met het openen van de het 3de oog. Je eigen innerlijke wijsheid wordt verbonden met de wijsheid rondom je.

De focus bij deze inwijding ligt voornamelijk erin om licht te brengen naar het 3de oog. Volgens de Inca’s is het 3de oog verbonden met 2 klieren in je brein, dewelke verbonden zijn met licht. De 4 archetypes die gebruikt worden in deze inwijding zijn de condor, de arend, de uil en de valk. In hun traditie staat de condor symbool als spirituele boodschapper, veiligheid en stabiliteit. De arend heeft een scherpe visie, is heel snel en helpt je om te reizen. De uil brengt je in contact met je onderbewustzijn en schaduwkanten. De uil beschermt je ‘s nachts. De valk brengt harmonie en nederigheid. Al deze vogels zijn grote zieners.

Ama Deus

Ama Deus

Ama Deus is een sjamanistisch helingssysteem, dat al sinds 6.000 jaar door de Guarani Indianen wordt gebruikt. Omdat de Guarani altijd in direct contact met de natuur leven, is het begrijpelijk dat de omgeving hun spiritualiteit beïnvloed en zodoende een eenvoudig en efficiënt helingssysteem heeft ontwikkelt.

Lees meer
Hatun Karpay

Hatun Karpay

De grote 3 inwijdingen uit de Andes. Munay Karpay is de 1ste inwijding in de Hatun Karpay en betekent liefde. Dit omdat je het pad begint te bewandelen vanuit liefde. Liefde activeert en opent het hart. Na een half jaar kan je de volgende inwijding ontvangen.

Lees meer
Nusta Karpay

Nusta Karpay

7 vrouwelijke rites uit de AndesDe energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. De sjamaan haalt de meest pure energie van moeder aarde naar boven om ons te verbinden met de vrouwelijke energie in onszelf, zowel voor de man als...

Lees meer
Pleiades

Pleiades

De Q’ero sjamanen geloven dat wij “kunas” mensen van de sterren komen, dat we deel uitmaken van de prachtige energie van het universum. Wanneer we ons verbinden met de Pleiaden hebben we de mogelijkheid om de directe energie van hen te ontvangen en zijn we in staat om aan onze angsten en diepste wonden te werken.

Lees meer
Munay-Ki

Munay-Ki

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Lees meer